Vi leverer Dørtelefoner til alle behov og enhver smag

Hos SecureTec leverer vi dørtelefonanlæg i høj kvalitet fra Scantron til private, boligejendomme og erhverv – du finder det hele her.

Fokus på kvalitet, fleksibilitet og høj brugervenlighed.

En dørtelefon byder dine gæster velkommen -
før du selv gør det.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvordan din dørtelefon virker og ser ud.
Hvad end du blot skal have en løsning til dig selv eller om du er på udkig efter et anlæg til flere lejligheder, er det vigtigt at du tænker kvalitet, design og brugervenlighed inden du investerer i dit dørtelefonanlæg.

Alt dette vil vi gerne hjælpe dig med. Vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi ikke kun kan bestille og installere dørtelefoner for dig.
Vi hjælper også med vejledning før, under og efter projektet. Det er på den måde vi sikrer, at du altid bliver fuldt ud tilfreds med den løsning, du bestiller hos os.

Dørtelefoner med Video

En dørtelefon med video – eller kamera – er en super smart funktion til dem, der ønsker mere end bare en dørtelefon.
Her installerer vi et kamera i den udendørs station, som kobles på en lille skærm i svarapparatet indenfor i huset eller lejligheden.
På den måde kan du indenfor se hvem der står på vejen og ringer på. Denne funktion giver for mange et ekstra lag af tryghed, da det sikrer overblikket over besøgende.

Dørtelefoner til etageejendomme

En dørtelefon til lejligheder gør det langt lettere for opgangens beboere at lukke deres gæster ind. Uanset om det er en større etageejendom eller et hus med et svarapparat, så har vi en løsning til dig.

Vi kan levere specialdesignede dørstationer med husnumre, etagegravering og lignende. Din dørstation kan desuden laves på mål, så du ikke skal bøvle med standardmål, som ikke passer til din ejendom.

Dørtelefon med adgangskontrol

Det er muligt at levere din dørstation med indbygget læser til adgangskontrol. Med integreret adgangskontrol har du eksempelvis mulighed for at give bygningens beboere adgang ved hjælp af en nøglebrik/chip, som blot skal scannes ved indgangen til bygningen.
På den måde slipper dine beboere for at gå og huske koder, som fra tid til anden skal skiftes. En ekstra bonus er, at systemet kan styres online. Således kan adgangsrettigheder let ændres, når nogen flytter ind og ud af bygningen, og tabte nøglebrikker kan hurtigt blacklistes.
Dørtelefon med APP
Scantron MultiApp® er en praktisk og sikker løsning til boligforeninger og virksomheder, der ønsker at øge fleksibiliteten og sikkerheden i deres bygninger. Med MultiApp® kan beboerne modtage dørkald og give adgang til gæster på en bekvem og sikker måde, når de ikke er hjemme.

Dette øger fleksibiliteten i boligforeninger og virksomheder, da brugerne kan give adgang til gæster på alle tidspunkter af døgnet.

Dørstationer

SAGA

SAGA er en smart og moderne IP dørstation.
SAGA er udført i et stilrent og fremtidssikret design med en 8″ brugervenlig touchskærm.

Serie 410

Scantron's Serie 410 dørstation i rustfrit stål er den ultimative løsning til enhver bygning og kan tilpasses til ethvert behov, og samtidig giver et enkelt og stilfuldt udseende.

Serie 510

Med Serie 510 i messing er det nemt at få en dørstation, der er fremstillet efter individuelle behov. Serie 510 kan leveres i messing, titanmessing og bruneret messing.

MIxCompact

MIXCompact fås med et integreret digitalt LCD-display til visning af navne, en læser til adgangskontrol, og kan udbygges med kamera.

Vinduesfyldning

Dørtelefon monteret i vinduesfyldning giver et stilrent og flot integreret anlæg der passer ind med resten af facaden.

PES dørstation

PES dørstationen fåes både med og uden video i varianter fra 4 til 20 ringetryk placeret i to rækker. Det enkle udtryk gør at den passer til stort set alle bygninger.

Dørtelefon priser

Der findes ikke én løsning, når det kommer til dit nye dørtelefonanlæg, og derfor finder der naturligvis heller ikke én pris. Ønsker du et konkret tilbud, er du meget velkommen til at tage kontakt til os via kontaktformularen her på siden. 

Når vi ved mere omkring dine behov for et døranlæg samt dine ønsker for design og materiale, kan vi også give dig et meget mere konkret pris på dit nye anlæg.  

Søger du en låsesmed med sans for kvalitet og fokus på det gode samarbejde fra start til slut? Så er SecureTec muligvis den helt rette løsning for dig.

Vil giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på etableringen af et nyt eller udskiftning af et eksisterende dørtelefonanlæg.

Kontakt os for et tilbud på en dørtelefon af høj kvalitet.

Udskiftning af dørtelefon

Der sidder dørtelefon på stort set alle opgangsdøre i København og omegn, men mange anlæg er efterhånden så gamle og slidte at der opstår løbende problemer med dertil hørende dyre reparationer til følge.

Hos SecureTec kan vi levere et nyt og stabilt anlæg der holder mange år frem.

I forbindelse med udskiftning er det i mange tilfælde muligt at genanvende de eksisterende kabler. Da kabeltræk og etablering af føringsveje oftest er meget tidskrævende opgave er der mulighed for en stor besparelse i forbindelse med udskiftning af et eksisterende anlæg.
Kontakt os

Skal du bruge et tilbud eller har du bare nogle spørgsmål? Send os en besked via formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.