Lindrucker Vindueslås

Lindrucker er med sit flotte design både en pæn og diskret løsning at se på, samtidig er låsen nem at betjene da der er kode på og man så slipper for at skulle lede efter nøgler for at låse op. Det er både smart og praktisk.

Med det smarte monteringsbeslag der går gennem vinduesrammen holder Lindrucker samtidigt fat i den udvendige glasliste så denne ikke bare kan brækkes af. Monteres der samtdigt glassikringsbeslag i modsatte side af vinduet er sikringen fuldendt og tyven vil give op på forhånd da det simpelthen vil være for besværligt og tidskrævende at bryde vinduet op.

Lindrucker vindueslåse er trods sit flotte design og solide konstruktion ikke ret dyr, den koster kun kr. 349,- pr. stk. inkl. moms.

Glassikringsbeslag koster kun kr. 179,- inkl. moms for en pakke med 3 stk.

Med en Lindrucker vindueslås er dine vinduer sikret på bedste vis mod indbrud, Lindrucker vindueslåsen er så sikker at mange forsikringsselskaber giver rabat på indboforsikringen hvis du har fået Lindrucker vindueslåse installeret af en Lindrucker autoriseret låsesmed. Du kan læse mere om hvilke forsikringsselskaber der giver rabat her.

Ønsker du at høre mere om Lindrucker vindueslåse og glassikringsbeslag er du velkommen til at kontakte os.

Vi er naturligvis også leveringsdygtige i andre sikringsprodukter til både private og erhverv, du finder et udvalg her.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en komplet sikringsløsning til din bolig eller virksomhed.