Låsesmed i Farum & Værløse

Skal du bruge en låsesmed i Farum eller Værløse så ring til SecureTec på 3141 1214.

Vi arbejder konstant for at være din foretrukne låsesmed og sætter stor stolthed i at sikre både private, erhverv og de offentlige institutioner i Farum & Værløse

Det kan vi

Hos SecureTec er vi mere end bare din låsesmed.

Vi har en bred vifte af kompetencer og er specialister i mange forskellige typer af låse. Herunder traditionelle låse samt elektroniske låse og automatiske døråbnere til både private, offentlige og erhverv.

Her kan du se et udpluk af de kunder som har valgt vores service
Skal vi også hjælpe med din næste opgave?

Låsesmed med døgnvagt i Farum & Værløse

Vores døgnvagt dækker naturligvis også både Farum & Værløse, så uanset hvornår du har brug for en låsesmed er SecureTec klar til at løse din problemer.

Vores døgnvagt tager sig af alle akutte opgaver som oplukning, omstilling til nye nøgler eller genetablering af låse efter indbrud.

Bare ring 3141 1214 og din foretrukne låsesmed og sikringspartner i Farum & Værløse sidder klar til at modtage dit opkald, vi svarer hver gang.

”Hold, hvad du lover – og lad være med at love mere, end du kan holde.
Det er nøglen til bedre service”

Låsesmed i Farum & Værløse med fokus på kvalitet

Vi fører et bredt udvalg af sikringsprodukter fra blandt andet Ruko & DormaKaba som er nøje udvalgt via over 20 års erfaring med låseservice, fælles for alle vores produkter er høj kvalitet og sikkerhed.

Vi er blandt andet leveringsdygtige i låsesystemer, adgangskontrol samt dørtelefon og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning der er tilpasset til dit behov. Kontakt os for at høre mere om de typer af låseservice vi kan levere i Farum & Værløse.

Send en besked hvis du har spørgsmål eller skal bruge et tilbud