Låsesmed med døgnvagt i Farum og Værløse

Låsesmed i Farum & Værløse

Skal du bruge en låsesmed i Farum eller Værløse så ring til SecureTec på 3141 1214, vi arbejder konstant for at være din foretrukne låsesmed og sætter stor stolthed i at sikre både private, erhverv og de offentlige institutioner i Farum & Værløse

Vi fører et bredt udvalg af sikringsprodukter fra blandt andet Ruko & Dorma som er nøje udvalgt via over 15 års erfaring med låseservice, fælles for alle vores produkter er høj kvalitet og sikkerhed.

Vi er blandt andet leveringsdygtige i låsesystemer, adgangskontrol samt dørtelefon og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en sikringsløsning der er tilpasset til dit behov. Kontakt os for at høre mere om de typer af låseservice vi kan levere i Farum & Værløse.

Låsesmed med døgnvagt i Farum & Værløse

Vores døgnvagt dækker naturligvis også både Farum & Værløse, så uanset hvornår du har brug for en låsesmed er SecureTec klar til at løse din problemer.

Vores døgnvagt tager sig af alle akutte opgaver som oplukning, omstilling til nye nøgler eller genetablering af låse efter indbrud.

Bare ring 3141 1214 og din foretrukne låsesmed og sikringspartner i Farum & Værløse sidder klar til at modtage dit opkald, vi svarer hver gang.

Har du spørgsmål?
Send din låsesmed en mail.

    SecureTec ApS - Tunisvej 17 - 2770 Kastrup - T: 3141 1214 - Cvr: 34608180 - © Copyright - SecureTec ApS 2012-2020