Din Låsesmed i Herlev

SecureTec er det oplagte valg når du skal bruge en låsesmed i Herlev, vi kan levere alle former for låseservice til konkurrencedygtige priser.

Med mange års erfaring og faglig stolthed er vi garant for korrekt og sikkert udført arbejde, så når der skal vælges en låsesmed i Herlev så kontakt SecureTec på 3141 1214

Det kan vi

Hos SecureTec er vi mere end bare din låsesmed.

Vi har en bred vifte af kompetencer og er specialister i mange forskellige typer af låse. Herunder traditionelle låse samt elektroniske låse og automatiske døråbnere til både private, offentlige og erhverv.

Her kan du se et udpluk af de kunder som har valgt vores service
Skal vi også hjælpe med din næste opgave?

Låsesmed i Herlev med døgnvagt – Ring 3141 1214

Hos SecureTec har vi altid en låsesmed klar til at rykke ud i Herlev, bare ring 3141 1214 vi svarer døgnet rundt.

Vi klarer alle opgaver fra en oplukning eller omstilling af låse til nye nøgler hurtigt og til lave priser. Vi vil være din foretrukne låsesmed.

”Hold, hvad du lover – og lad være med at love mere, end du kan holde.
Det er nøglen til bedre service”

låsesmed i herlev for både private, erhverv og det offentlige

Vi leverer låseservice af høj kvalitet i Herlev til både private, erhverv og det offentlige

SecureTec er Ruko sølv certificeret, det betyder at vi som låsesmed kan levere og servicere Ruko låsesystemer og løbende efteruddanner os og udvikler vores kompetencer, alt dette for at kunne levere låseservice af højeste kvalitet.

Som din låsesmed og sikringspartner i Herlev kan vi hos SecureTec levere låsesystemer, adgangskontrol og dørtelefoner af høj kvalitet, kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Send en besked hvis du har spørgsmål eller skal bruge et tilbud