Din Låsesmed i København

Som din sikringspartner og låsesmed i København leverer vi hos SecureTec låseservice og arbejde af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Har du låst dig ude? Ring til os – så kommer vi i en fart og hjælper dig.

Det kan vi

Hos SecureTec er vi mere end bare din låsesmed.

Vi har en bred vifte af kompetencer og er specialister i mange forskellige typer af låse. Herunder traditionelle låse samt elektroniske låse og automatiske døråbnere til både private, offentlige og erhverv.

Her kan du se et udpluk af de kunder som har valgt vores service

Skal vi også hjælpe med din næste opgave?

Kvalitetsbevidst låsesmed i København

Vi stiller høje krav til både os selv men også vores leverandører, således du som kunde får den bedste løsning – uanset om det er nøgler, låse, alarmer eller lignende, der skal øge sikkerheden.

Vores motto er ”Nøglen til bedre service”, som følger os i alt, hvad vi laver. Den faglige stolthed er i højsædet, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når vi kommer ud til dig for at hjælpe med en opgave.

Har du smækket dig ude? Benyt en låsesmed i København, der hurtigt kan hjælpe dig ind

Vi har dygtige låsesmede i København, der har hjulpet mange kunder med hurtigt og effektivt at dirke en lås op. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig, når du har fået smækket dig ude.

Låsesmed i København med Døgnvagt

Vi har naturligvis også døgnvagt, så du kan altid få hjælp af en lås esmed i København uanset hvilken tid på døgnet. Ring 3141 1214 vi svarer ALTID!

”Hold, hvad du lover – og lad være med at love mere, end du kan holde.
Det er nøglen til bedre service”

Låsesmed i København for private, erhverv og offentlige instanser

Vores brede erfaring inden for faget gør, at vi kan hjælpe med både store og små opgaver for alle typer kunder. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Låse, låsesystemer og låseservice

Alarmer – Hør mere om vores smarte løsninger

Adgangskontrol til både boliger og erhverv

Dørtelefon – vi både udskifter og laver nye anlæg

Dørautomatik – En rar komfortløsning til både døre og porte

Videoovervågning – Både til private og erhverv

Uanset om du har brug for en låsesmed i København som privat, erhverv eller offentlig institution, står vi klar til at hjælpe med alle typer opgaver.