Låsesmed København med døgnvagt

Låsesmed i København, så er det SecureTec

Som din sikringspartner og låsesmed i København leverer vi hos SecureTec låseservice og arbejde af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Hos SecureTec er det kundens sikkerhed der er i fokus og derfor benytter vi kun varer af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.

Så skal du bruge en låsesmed i København  så ring trygt til SecureTec på 3141 1214

Låsesmeden i København leverer den gode service

Gennem vores motto: “Nøglen til bedre service” arbejder vi konstant på at levere den bedste service til en pris der tåler sammenligning.

Vi samler på glade kunder og alt under 100% accepteres ikke, vi vil være din foretrukne låsesmed og sikringspartner.

Vi har over 15 års erfaring med sikring af private, virksomheder og institutioner.

Denne erfaring giver os mulighed for at rådgive om og levere den optimale sikringsløsning der passer til lige netop dit behov.

Fra vores base i Kastrup dækker vi som låsesmed hele København døgnet rundt.

Låseservice er en tillidssag og hos SecureTec garanterer vi at alle låsesmede har ren straffeattest samt har gennemgået de fornødne uddannelser og har et fagligt højt niveau.

Derudover efteruddanner vi os løbende så vi altid er på forkant med nye sikringsløsninger.

Vi har naturligvis også døgnvagt, så du kan altid få hjælp af en låsesmed i København uanset hvilken tid på døgnet. Ring 3141 1214 vi svarer ALTID!

Vi er leveringsdygtige i et bredt udvalg af låse og andre sikringsprodukter så vi er i stand til at levere lige netop den løsning der opfylder dit behov.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 3141 1214 eller igennem vores kontaktformular hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at være din foretrukne låsesmed i København.

Har du spørgsmål?
Send din låsesmed en mail.