Låsesmed i Lyngby

Hos SecureTec vil vi være din foretrukne sikringspartner og låsesmed i Lyngby, gennem et højt serviceniveau og lave priser er vi sikre på det nok skal lykkes.

Med over 20 års erfaring kan vi hos SecureTec levere låseservice af høj kvalitet i Lyngby.

Det kan vi

Hos SecureTec er vi mere end bare din låsesmed.

Vi har en bred vifte af kompetencer og er specialister i mange forskellige typer af låse. Herunder traditionelle låse samt elektroniske låse og automatiske døråbnere til både private, offentlige og erhverv.

Her kan du se et udpluk af de kunder som har valgt vores service
Skal vi også hjælpe med din næste opgave?

Låsesmed i Lyngby med døgnvagt

Vores døgnvagt dækker naturligvis også Lyngby, så du kan altid få hjælp af en låsesmed uanset hvornår du har brug for det, bare ring 3141 1214 vi svarer altid.

Så uanset om du skal have stillet låsen om til nye nøgler, har brug for et låsesystem, adgangskontrol eller et nyt dørtelefonanlæg er vi hos SecureTec klar til at levere den bedste løsning.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi vil være din foretrukne låsesmed i Lyngby.

”Hold, hvad du lover – og lad være med at love mere, end du kan holde.
Det er nøglen til bedre service”

SecureTec er din låsesmed i Lyngby med fokus på kvalitet og gode priser

SecureTec er Ruko certificeret låsesmed hvilket er din garanti for at vores låsesmede hele tiden er opdateret indenfor Rukos nyeste produkter og efteruddannelser samt at alle montører har ren straffeattest.

Vi kan levere et bredt udvalg af sikringsløsninger til både private, erhverv og det offentlige. Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er overbeviste om at vi nok skal finde den løsning der passer til lige netop dit behov.

Send en besked hvis du har spørgsmål eller skal bruge et tilbud