Låsesmed i Lyngby med døgnvagt

Låsesmed i Lyngby – Ring 3141 1214

Hos SecureTec vil vi være din foretrukne sikringspartner og låsesmed i Lyngby, gennem et højt serviceniveau og lave priser er vi sikre på det nok skal lykkes.

Med over 15 års erfaring kan vi hos SecureTec levere låseservice af høj kvalitet i Lyngby.

SecureTec er Ruko certificeret låsesmed hvilket er din garanti for at vores låsesmede hele tiden er opdateret indenfor Rukos nyeste produkter og efteruddannelser samt at alle montører har ren straffeattest.

Vi kan levere et bredt udvalg af sikringsløsninger til både private, erhverv og det offentlige. Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er overbeviste om at vi nok skal finde den løsning der passer til lige netop dit behov.

Låsesmed i Lyngby med døgnvagt

Vores døgnvagt dækker naturligvis også Lyngby, så du kan altid få hjælp af en låsesmed uanset hvornår du har brug for det, bare ring 3141 1214 vi svarer altid.

Så uanset om du skal have stillet låsen om til nye nøgler, har brug for et låsesystem, adgangskontrol eller et nyt dørtelefonanlæg er vi hos SecureTec klar til at levere den bedste løsning. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi vil være din foretrukne låsesmed i Lyngby.

Har du spørgsmål?
Send din låsesmed en mail.

SecureTec ApS - Tunisvej 17 - 2770 Kastrup - T: 3141 1214 - Cvr: 34608180 - © Copyright - SecureTec ApS 2012-2020